w

Bodøsjøen park - 2 hus igjen med fantastisk utsikt

Vi Bygger fremtidens familiehjem. Den fantastiske beliggenheten i Bodøsjøen park, med barne- og ungdomskole på "plassen" og flere barnehager som nærmeste nabo. Dette i kombinasjon med de meget gode sol- og utsiktforholdene gir de beste forutsetningene for at en familie skal stortrives i våre nye populære eneboligene i rekke.

Ønsker dere mer informasjon om Bodøsjøen Park kan dere selvsagt også kontakte oss direkte.

Visningshuset står klart!
Ta kontakt om du er utålmodig og vil ha en visning allerede nå.12 av 14 Solgte!
Se nettside
28.06.201613:39 Corponor

Våre meget populære eneboliger i rekke er nå for salg i Bodøsjøen Park. Nå har du muligheten til å sikre deg bolig i Bodøs mest barnevennlige område.
Husene vi presenterer er kvalitetshus for den moderne og fremtidsrettede familien. Det er lagt stor vekt på arealeffektivitet, gode planløsninger og uterom med flere lekeplasser i nærområdet.

1. etasje
Inngangspartiet til huset er i direkte tilknytning til carporten på bakkeplan, noe som er meget praktisk med tanke på inn- og utlossing av huset. Vindfanget er flislagt med varme i gulv. Meget praktisk med bad og toalett i direkte tilknytning til inngangspartiet. Videre kommer du inn til kjøkken og stue. Her får du masse gjennomgående lys og god romfølelse. Kjøkkenet er meget god utbygd og har godt med lys og arbeidsforhold. Lun og koselig stue med store vindusflater og skyvedør ut til hagen.

2. etasje
Et stort flott flislagt baderom med god plass, og egen vaskeroms nisje med plass til vaskemaskin, tørketrommel etc. 3 gode soverom, 1 stort foreldre rom, samt 2 flotte barnerom.

3. etasje:
I 3 etasje ligger forholdene virkelig til rette for en koselig og populær loftstue som kan brukes til multimedierom, arbeidsrom, lekestue eller et skikkelig fristed . Store vindusflater og ekstra takhøyde ut mot takterrasse gir en fantastisk romfølelse. Utgang til en vestvendt takterrasse med meget gode solforhold og flott utsikt. Det er flere alternativer på planløsning- kontakt selger for forslag!

Hvorfor kjøpe brukt når du kan kjøpe splitter nytt? Det er store besparelser med å kjøpe helt nytt, og mange fordeler som blandt annet: 

- lave omkostninger( 2,5% dok. avg. av tomteverdi, ikke salgsverdi)
- 5 års garanti for reklamasjoner
- Fastpriser- ingen opphetede budrunder
- Meget lave energiutgifter grunnet svært god isolasjon
- Ingen oppussing
- Vær med å påvirke kjøkken, bad, gulv, vegger farger m.m. Jo tidligere du kjøper, jo mer kan du endre.

Standard

I Bodøsjøen park har vi lagt stor vekt på fremtidige kvaliteter og løsninger. prosjektet gjennomføres etter nye tekniske forskrifter. 

Som standard leveranse er det en høy kvalitet som.
- Enstavs parkett i alle oppholdsrom
- Flott kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal 
- Downlight i tak stue og bad (2.etg)

Kvaliteter som også bør nevnes:
- Økt isoleringsverdi i yttervegg (25 cm), tak (30 cm) og gulv på grunn(20cm).
- Bedret lydisolering mellom husene.
-varmepumpe - luft til luft

Husene leveres med balansert ventilasjon med rotorveksler som gir hsvært høy gjennviningsgrad. Dette medfører betydelig reduserte kostnader knyttet til oppvarming. 
Det leveres også underjordisk løsning på søppelhåtering.

Kjøkken | Bad | Garderobe

Kjøkken leveres fra Sigdal Studio- her vil det også være mange valgmuligheter på farger, fronter, benkeplate, håndtak osv. Baderomsinnrending leveres også fra Sigdal Studio- her å et hav av muligheter.

Parkering

Alle hus vil ha carport med direkte inngang til huset.

Nærmiljø

Barne-ungdomsskole og barnehage I Bodøsjøen, på et høydedrag i vakre landlige omgivelser, bygger vi Bodøsjøen Park. Et nytt boligområde med vakker utsikt til Børvasstindene, Saltenfjorden. Herfra er det 100 meter til skolen, 50 meter til nærmeste barnehage, samt store friarealer og turområder. Det er lagt vekt på trafikksikkerhet og du har alle behov dekket med en godt utbygd infrastruktur. Sentrum er bare 5-10 minutter unna, enten du foretrekker bil, buss eller sykkel.

En bolig i Bodøsjøen Park er en bolig for fremtiden Bodøsjøen og området vi bygger Bodøsjøen Park er unikt på mange måter. Vi mener det er det mest sentrale nyboligområdet for barnefamilier som finnes i Bodø. Nærhet til en av Bodøs nyeste og mest moderne skoler og flere barnehager i gangavstand. COOP matbutikk med beste service og søndagsåpent og kunstgressbane et kort steinkast unna. Lekeplasser og trygge lekeområder for barn i alle aldre. I tillegg har området noen av byens flotteste turstier - også tilrettelagt for barnevogn. På 5 minutter er du nede i fjæra og kan nyte en fin sommerdag på bergene. På denne måten vokser tilbudene i nærområdet i takt med de behov din familie har.

Kort vei og gode kommunikasjoner 
Bodøsjøen Park ligger bare et kvarters spasertur fra City Nord, Nordlandshallen/Bodø Spektrum og øvrige tilbud på Stormyra. Derfra er det heller ikke langt til sentrum. Kollektivtilbudet fra Bodøsjøen er meget godt, og du har køfri kjørevei til jobb og fritidsaktiviteter.

Bodøs mest populære nyboligområde for barnefamilier Bodøsjøen Eiendom AS har de siste årene bygget tilsammen ca 130 boliger og mottakelsen har vært veldig god. Tilbakemeldingene er også gode. Barn, ungdom og voksne trives i Bodøsjøen Park. Her er det akkurat passe sosialt, ungene har alltid noen å leke med. Skoleveien er trafikksikker uten kryssing av veier og nabolaget er trygt og godt.

Beliggenhet, adkomst

På et høydedrag med utsikt over fjellene i øst mot Sulitjelma og svenskegrensa, med Børvasstindene rett i sør, og storhavet og værene i vest finner du Utsikten! Disse fire boligene ligger på første rad med uhindret fantastisk utsikt!

Bodøsjøen har særlig de senere årene vokst seg frem som en av byens mest ettertraktede bydeler uavhengig av aldersgruppe og livssituasjon. Her har vel som småbarnsfamilier i etableringsfasen, til godt voksne som ønsker en enklere hverdag valgt å bosette seg. Området er spennende og byr på fasiliteter og praktiske servicetilbud for en enklere hverdag.

Nærområdet

I nærområdet ligger nye lekeplasser, barnehager og barne-/ungdomsskole. Trygg og kort skolevei for de små under Bodøsjøveien via undergang opp til Bodøsjøen skole. Like ved finner vi flere dagligvarebutikker, den nærmeste Coop Exstra har også søndagsåpent. Storhandel på Stormyra/City Nord er like rundt hjørne og bare noen km ned til sentrum. 

Rett nedenfor husene vil det være busstopp til både Mørkved og sentrum. Bodøsjøen friluftsområdet har et eldorado av aktiviteter for både store og små. Et fantastisk turområde som man bare kan forelske seg i.

Prospekt
Salgoppgave

google map