w

Bodø Storsenter

To etasjer med tre gigabutikker (G-MAX, Toys R US og Power) og en etasje med kontorer.

Ledige kontor
17.06.201614:45 Liss Jakobsen

Fortsatt ledige kontorlokaler i 3 etasje. .

Bodø Storsenter er et kombinasjonsbygg i tre etasjer, hvorpå 1. og 2. etasje er butikker og 3. etg. er kontorer. Bygget er lokalisert i krysset Verkstedveien/Gamle Riksvei på Stormyra, Verkstedveien 1 - rett ved siden av City Nord.

Prosjektet er totalt på ca. 15.000 kvm. BTA inkl. parkeringshus. Det er totalt ca. 170 p-plasser på tomta og i P-huset, i tillegg til at det i området er rikelig med parkeringsplasser og god offentlig kommunikasjon. 

Det er tre "gigabutikker" i 1 og 2 etasje - G-max i 1. etasje med ca. 4000 kvm, og Toys R US og Power i 2 etasje med ca. 2000 kvm hver. Dette er konseptbutikker med høy kvalitet og er ekstremt opptatt av stort utvalg og god eksponering av varer. Disse 3 butikkene utgjør en flott miks og du finner ALT du trenger innenfor leketøy, elektronikk og sport/fritid.

Prosjektet har et moderne varemottak, med retursystem og søppelanlegg for sortering.

3. etg. (kontoretasjen) er inntrukket, og er adskilt fra resten av bygget (foruten at det går trapp og heis direkte opp. Denne etasjen har meget gode arbeidsforhold med mye lys/utsikt, stor felles kantine, stort felles møterom og ellers god standard på inneklima med vannbåren varme, meget god ventilasjon og solavskjerming.

3. etg. er utleid til Haneseth AS, Norlandia AS og Cowi med til sammen ca. 70 % av totalt ca. 2.600 kvm. BRT med betydelige utvidelsesmuligheter, jf. takterasser. Etasjen er planlagt fleksibel; både med direkte inngang via resepsjon, og/eller i kombinasjon med svalgang. Etasjen har direkteadkomst fra minimum to heiser/trapper, i tillegg til direkteadkomst fra parkeringshuset. 

Det var Voll Arkitekter som tegnet bygget, og Skanska Norge AS som var totalentreprenøren. Hele bygget stod ferdig i 2013

I utformingen av sentret har vi vektlagt estetisk utforming.