w

Hvorfor heter det Utsikten?

Hva om du kunne bo akkurat passe sentralt, men likevel våkne til utsikten mot fjell, hav og storslått natur hver eneste dag? Det kan du i Bodøsjøens helt nye boligprosjekt, “Utsikten.”

Nytt prosjekt
31.05.201715:56 Corponor

Børrvasstindene. Det er fjellene som er hugget inn i en hver Bodøværings hjerte. Vi lengter etter dem på storbyferie, og det er de som alltid der for å stolt ønske deg velkommen hjem når du kommer tilbake. Noen ekstra heldige kan se fjellrekka hver dag fra stuevinduet eller balkongen sin.

-Det er en utsikt som folk flest bare får på hyttene sine. Å kunne se dette som utsikt til morgenkaffen i hverdagen helt unikt, sier salgs- og markedssjef i Utsikten, Lars Henrik Lauritzen.

Det nye boligprosjektet er i planleggingsfasen og kommer til å inneholde leiligheter som passer for folk i mange forskjellige livsfaser. Lars Henrik forteller at både folk som er ute etter å flytte fra enebolig og folk som skal kjøpe sitt første hjem, kan finne noe for dem.

- Leilighetene får gode planløsninger som gjør at romutnyttelsen blir maksimal. Det vil komme 1-4 roms leiligheter, så om du er enslig, en liten familie eller i et par, så vil det finnes leiligheter som passer for deg, sier han.

Han var aldri i tvil om hva som måtte bli navnet på de nye leilighetene i Bodøsjøen.

-Det kommer bare til å bli gjennomgående frontleiligheter i dette bygget. Det betyr at alle som bor her kommer til å ha veranda vendt mot fjorden og fjellene. Utsikten ble derfor det eneste naturlige navnet.

Gode solforhold

I en landsdel som er preget av mye mørke, er det hjertebalsam og kunne ha gode solforhold gjennom dagen i den lyse årstida. Selger Mathias M. Nilsen forteller at forholdene er optimalisert for de som liker å sitte ute.

-De som skal bo i Utsikten kan ikke bare skryte på seg et flott skue fra verandaen, men det vil også være lagt til rette for å slikke sol i timesvis når sommerværet tillater det, sier han.

Store vinduer vil også slippe inn mye naturlig lys og leilighetene vil føles luftige og åpne.

-Om du vil vite mer er det bare å ta kontakt. Vi viser mer enn gjerne fram flere skisser på hvordan Bodøs neste utsiktspost vil se ut.

Fakta om Børvasstindene

  • Den høyeste tinden er Store Åselitind (1177 moh) og ligger som nummer to fra venstre.
  • Rekka deles opp i to, med Åselitindan til venstre og Falkflågtindan til høyre.
  • Tind nummer 3 og 7 fra venstre er navnløse. Kanskje du har et forslag?
  • Tindene er et yndet objekt for både fotografer og kunstnere og mange Bodøværinger pynter hjemmene sine med bilder av fjellmassivet. Men hva er vel bedre enn å se det live hver dag?

google map