w

Bodøsjøen Park Utsikten - Et lite og eksklusivt boligprosjekt

Nyhet I Bodøsjøen
31.05.201715:56 Corponor

Bodøsjøen park - UTSIKTEN
Splitter nye gjennomgående frontleiligheter med fantastisk lys og utsikt over Saltfjorden i Bodøs mest populære nyboligområde! Vi har 2 til 4 roms leiligheter med en kvadratmeter fra 54 -108.

2-roms leiligheter fra. 2.250.000,-

3-roms leiligheter fra 2.790.000,-

4-roms leiligheter fra 4.690.000,-

Nærhet til det meste 

Det er mange grunner til å si at nettopp Bodøsjøen har blitt en svært populær bydel. Til tross for sin sentrumsnære beliggenhet er området relativt nytt, noe som fasadene på boligene i området vitner om. De pene husene ligger på rekke og rad og det er lite som fremstår som gammelt og slitt. Til og med skolen, nærbutikken og turstien er helt ny. Hele området føles veldig moderne. I tillegg er det et stort pluss at både City Nord og sentrum ligger en litten sykkeltur unna. 

Salget er godt i gang!

Grunnarbeidet er i gang!

Ta kontakt i dag og vi avtaler et møte.

Børrvasstindene. Det er fjellene som er hugget inn i en hver Bodøværings hjerte. Vi lengter etter dem på storbyferie, og det er de som alltid der for å stolt ønske deg velkommen hjem når du kommer tilbake. Noen ekstra heldige kan se fjellrekka hver dag fra stuevinduet eller balkongen sin.

-Det er en utsikt som folk flest bare får på hyttene sine. Å kunne se dette som utsikt til morgenkaffen i hverdagen helt unikt, sier salgs- og markedssjef i Utsikten, Lars Henrik Lauritzen.

Det nye boligprosjektet er i planleggingsfasen og kommer til å inneholde leiligheter som passer for folk i mange forskjellige livsfaser. Lars Henrik forteller at både folk som er ute etter å flytte fra enebolig og folk som skal kjøpe sitt første hjem, kan finne noe for dem.

- Leilighetene får gode planløsninger som gjør at romutnyttelsen blir maksimal. Det vil komme 1-4 roms leiligheter, så om du er enslig, en liten familie eller i et par, så vil det finnes leiligheter som passer for deg, sier han.

Han var aldri i tvil om hva som måtte bli navnet på de nye leilighetene i Bodøsjøen.

-Det kommer bare til å bli gjennomgående frontleiligheter i dette bygget. Det betyr at alle som bor her kommer til å ha veranda vendt mot fjorden og fjellene. Utsikten ble derfor det eneste naturlige navnet.

Gode solforhold

I en landsdel som er preget av mye mørke, er det hjertebalsam og kunne ha gode solforhold gjennom dagen i den lyse årstida. Selger Mathias M. Nilsen forteller at forholdene er optimalisert for de som liker å sitte ute.

-De som skal bo i Utsikten kan ikke bare skryte på seg et flott skue fra verandaen, men det vil også være lagt til rette for å slikke sol i timesvis når sommerværet tillater det, sier han.

Store vinduer vil også slippe inn mye naturlig lys og leilighetene vil føles luftige og åpne.

-Om du vil vite mer er det bare å ta kontakt. Vi viser mer enn gjerne fram flere skisser på hvordan Bodøs neste utsiktspost vil se ut.

Fakta om Børvasstindene

  • Den høyeste tinden er Store Åselitind (1177 moh) og ligger som nummer to fra venstre.
  • Rekka deles opp i to, med Åselitindan til venstre og Falkflågtindan til høyre.
  • Tind nummer 3 og 7 fra venstre er navnløse. Kanskje du har et forslag?
  • Tindene er et yndet objekt for både fotografer og kunstnere og mange Bodøværinger pynter hjemmene sine med bilder av fjellmassivet. Men hva er vel bedre enn å se det live hver dag?