w

Livet i Bodøsjøen

Det er ikke så mange år siden Bodøsjøen kun var et slakteri og noen blokker. De siste årene har bydelen blomstret og det har vokst fram et attraktivt og moderne boligområde. Snart kommer helt nye 1-4 roms leiligheter i det nye boligprosjektet Utsikten.

Bodøsjøen
31.05.201715:54 Corponor

Det er mange grunner til å si at nettopp Bodøsjøen har blitt en svært populær bydel. Til tross for sin sentrumsnære beliggenhet er området relativt nytt, noe som fasadene på boligene i området vitner om. De pene husene ligger på rekke og rad og det er lite som fremstår som gammelt og slitt. Salgs- og markedssjef i Utsikten, Lars Henrik Lauritzen, forteller at dette er en av grunnene til at de vil være med å utvikle bydelen videre.

- Til og med skolen, nærbutikken og turstien er helt ny. Hele området føles veldig moderne og nå skal vi gleder oss til å bidra med enda et friskt boligprosjekt, sier Lauritzen.

Det er Corponor AS som står bak prosjektet “Utsikten” som kommer til å få plass midt i smørøyet av lokaliteter i Bodøsjøen. Bare et steinkast unna finner du skoler, barnehager og flotte turområder. Og om du trenger å ta deg en tur inn i det urbane, er både sentrum og City Nord en liten sykkeltur unna.

-Området er rolig og passer både for familier og voksne uten barn. Det at det er såpass sentrumsnært gjør hverdagen praktisk for de som bor der. Du trenger ikke å sitte lenge i bilkø for å komme deg dit du skal, forteller han.

Historie og rekreasjon

Selv om boligområdet er flunkende nytt, har kan Bodøsjøen også by på litt av hvert for den nostalgiske. På friluftsmuseet er det plassert 14 gamle hus fra forskjellige steder i Nordland, og snart kommer jektefartsmuseet som skal vise frem den siste autentiske nordlandsjekta “Anna Karoline."

- Det er kanskje ikke hverdags å vandre rundt på museum, men området er nydelig - også som rekreasjonsplass, sier markedssjefen.

Og rekreasjonsområder er det ikke mangel på i bydelen.

-Hvis du er glad i dyr, så er landbruksskola et nydelig turmål. Ta med noen gamle brødskiver og mat endene i andedammen, eller sett deg på en benk og se på hestene ute på enga. Det blir ikke mer stemningsfult enn det.

Gjennomgående leiligheter

I “Utsikten” blir det bygget gjennomgående leiligheter med veranda mot de ikoniske Børvasstindene. Med fantastiske solforhold og hardtslående utsikt, vil også hjemmet til de som bor der bli den ultimate rekreasjonsarena. 

-Vi må jo matche området. Leilighetene vil være moderne, luftige og med god planløsning. Vi tror at de som kjøper her kommer til å få noen flotte hjem, avslutter han.