w

Bodøsjøen Park Utsikten - grunnarbeidet er i gang - ta kontakt for mer info!

Ta kontakt i dag!

Prospekt
19.05.201715:39 Corponor

Bodøsjøen Park - Utsikten | Bodøs mest populære nyboligområde

Velkommen hjem til Utsikten. Vi er Mektig stolt av å kunne presentere dette litt spesielle og særegne prosjektet Bodøsjøen Park - Utsikten

Et lite og eksklusivt Boligprosjekt

Utsikten er et lite leilighetsbygg på fire etasjer og tilsammen kun 37 leiligheter. Dette sikrer et lite og eksklusivt boligmiljø på ei av Bodøs flotteste tomter. De 37 leiligheter i Bodøsjøen park Utsikten vil alle være gjennomgående og ha en nydelig innglasset balkong mot sør. 

Bodøsjøen er en av Bodøs mest voksende bydeler og ligger midt i smørøyet for deg som ønsker nærhet til det meste Bodø har å by på.

Bodøsjøen har lange tradisjoner. Det er en bydel med røtter fra mange hundre år tilbake. I gamle dager var dette på "landet", Bodøfolk hadde sommerhus i Bodøsjøen. I dag er Bodøsjøen så mye mer, og regnes som et av Bodøs mest spennende bydeler og mest attraktive boligområder- Her vil du ha nærheten til hav og fjell, og til det urbane.

2-roms leiligheter fra. 2.190.000,-

3-roms leiligheter fra 2.690.000,-

4-roms leiligheter fra 4.190.000,-

Nærhet til det meste 

Det er mange grunner til å si at nettopp Bodøsjøen har blitt en svært populær bydel. Til tross for sin sentrumsnære beliggenhet er området relativt nytt, noe som fasadene på boligene i området vitner om. De pene husene ligger på rekke og rad og det er lite som fremstår som gammelt og slitt. Til og med skolen, nærbutikken og turstien er helt ny. Hele området føles veldig moderne. I tillegg er det et stort pluss at både City Nord og sentrum ligger en litten sykkeltur unna. 

Byggestart Høsten 2017!

Ta kontakt i dag og vi avtaler et møte.

Prospekt
Prisliste
Salgsoppgave

google map